Welkom

Schrijf je nu in voor de voorjaarscompetitie 2018!

Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de voorjaarscompetitie 2018. Inschrijven kan t/m woensdag 29 november 2017.

Inschrijven junioren Inschrijven senioren

RTC NIP Wintertoernooi 2018!

7 Januari 2018 organiseren we voor alle senioren leden van RTC NIP het Wintertoernooi bij Sportcentrum Swalmen.

Inschrijven

Trainingsgroepen najaar 2017 bekend!

Kijk op de trainingsgroepenpagina om de groepsindeling te bekijken. Let op! De trainingen beginnen zaterdag a.s. (30 september)

Bekijk trainingsgroepen

RTC Nip doet mee aan de AH Sportactie!

De maand september wordt dé maand om onze sport en onze sportclub in de spotlights te zetten. Op 4 september start een landelijke spaaractie op sport met Albert Heijn. De AH Sportactie biedt RTC Nip de gelegenheid mensen kennis te laten maken met ons.

Meer informatie

RTC N.I.P. Familiedag

Tijdens deze middag worden dubbelpartijen gespeeld op alle niveaus door jong en oud. Geef je op samen met je tennispartner, vader of moeder, broertje of zusje, opa of oma; alle dubbelcombinaties zijn mogelijk! Wij zorgen voor de innerlijke mens met een heerlijke BBQ.

Wanneer: Zondag 3 september
Aanvang: 14.00 uur
Voor wie: 1 persoon van het koppel moet lid zijn van RTC N.I.P.

Inschrijven familiedag

Inschrijven Wintertraining senioren & junioren!

Schrijf je nu in voor de wintertrainingen van 2017 - 2018. Hieronder vind je de links naar de inschrijfformulieren voor zowel junioren als senioren.

Inschrijven junioren Inschrijven senioren

Clubkampioenschappen Senioren

Op 4 september beginnen de clubkampioenschappen single en dubbel voor de senioren (17+). Omdat de singles in juni niet doorgegaan zijn hebben we, net als vorig jaar de singles en dubbels gecombineerd..

Ben je beginner en twijfel je over deelname? Geef je op in categorie 8 en geef dit aan bij de opmerkingen, we kunnen hier bij voldoende deelnemers een aparte poule voor maken zodat ook hier leuke wedstrijden gespeeld kunnen worden.

We hopen op veel deelnemers en veel spelplezier!
De toernooicommissie

Opgeven voor de clubkampioenschappen

 

Data najaarscompetitie 2017 bekend!

De speeldata voor de najaarscompetitie zijn reeds bekend, noteer deze alvast ik jullie agenda. De teamindelingen hebben wij nog niet ontvangen vanuit de KNLTB. Op het moment dat deze officieel zijn zullen we dit kenbaar maken op de site en via Social Media. Datzelfde geldt voor de VCL cursus die 1 van de teamleden moet volgen indien er binnen het team nog geen VCL aanwezig is. Ook hiervoor zijn de data nog niet bekend.

We houden jullie op de hoogte.
Data Najaarscompetitie 2017 bekijken

Inschrijving Clubkampioenenschappen enkel 17+ geopend!

Op 14 juni beginnen de clubkampioenschappen enkel voor de senioren (17+) weer. Om aan de wensen van jullie tegemoet te komen is er besloten om het toernooi iets in te korten, vandaar de start op woensdag. Daarnaast is er voor gekozen om in plaats van een derde set een super tiebreak te spelen. Je kunt je opgeven via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=BF96BF50-F4BB-45C2-855E....

Ben je beginner en twijfel je over deelname? Geef je op in categorie 8 en geef dit aan bij de opmerkingen, we kunnen hier bij voldoende deelnemers een aparte poule voor maken zodat ook hier leuke wedstrijden gespeeld kunnen worden.

We hopen op veel deelnemers en veel spelplezier!
De toernooicommissie

Inschrijven

 

Inschrijving najaarscompetitie 2017

 

De voorjaarscompetitie is nog niet eens afgelopen of de voorbereidingen voor het de najaarscompetitie starten al weer. Wil jij samen met je team (weer) deelnemen aan de najaarscompetitie dan is het nu tijd om in te schrijven. Ook voor het najaar is er nu de mogelijkheid om deel te nemen aan de 8/9 competitie. Alle verdere aangeboden competitievormen voor onze regio kun je terug vinden in het opgaveformulier.

Let op! Inschrijven is mogelijk t/m 20 mei! En alleen nog maar mogelijk via het formulier op de website. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Dennis Janssen (06 57 87 97 50 of kijk je op http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie

Inschrijven

 

 
 

RTC Nip doet mee aan het Ricoh Open Clubpartner programma!

Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau.

Lees verder

 
 

Tijdelijke vervanging Janou

Zoals jullie misschien weten heeft Janou al geruime tijd last van een enkelblessure. Inmiddels zijn de klachten zodanig dat het voor het herstel beter is haar voet zo min mogelijk te belasten. Dit betekent dat zij, in afwachting van een definitieve diagnose, zo min mogelijk les kan geven.

Lees verder

 
 

Competitieteams zijn bekend!

De competitieteams zijn bekend en zijn inmiddels toegevoegd op onze website. Bekijk de teamindeling onder de knop competitie, of klik op onderstaande knop.

Bekijk teamindeling

 
 

Algemene Ledenvergadering

Wij nodigen u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering, die wordt gehouden op dinsdag *24 januari 2017 om 20.00 uur in ons clubhuis.

Mocht u de link naar de agenda en notulen niet ontvangen hebben via de nieuwsbrief, dan kunt u deze aanvragen via bestuur@rtc-nip.nl

Graag tot ziens op 24 januari!

 
 

Oudere jeugd heeft voorbeeldfunctie voor de kleinsten bij NIP

De activiteitenkalender van de Roermondse tennisvereniging RTC NIP staat bol van de gezellige events voor de jeugd. Bij vrijwel elke aangelegenheid probeert het jeugdbestuur alle leeftijden te betrekken, zodat de jeugdleden naar elkaar toe groeien. Bijvoorbeeld tijdens de vrijdagmiddag als er tijdens een vrije inloop wordt getennist op hippe muziek. “De oudere jeugd heeft een voorbeeldfunctie voor de kleinsten en dat zorgt voor binding.”

Lees het hele interview op centrecourt.nl